Гледай на живо

Хърватия - Бразилия 0:0

Стоянович каза защо прие да дойде за по-малко пари и заяви: Левски не е толкова зле, колкото изглежда

Стоянович каза защо прие да дойде за по-малко пари и заяви: Левски не е толкова зле, колкото изглежда

Новият треньор на Левски Славиша Стоянович разясни причините, поради които е предпочел офертата на сините пред по-изгодни предложения от други два тима. Специалистът каза пред “24ur”, че причината за това е дадено от него обещание при предишния му престой на “Герена”. Стоянович допълва, че според енго Левски не е толкова зле, колкото изглежда отвън.

“Защо приех? Въпросът е съвсем прост. Левски не е в същото положение, както бе преди години, но със сигурност не е толкова зле, колкото изглежда отвън. Реших да се върна, защото познавам много добре средата. Работих тук и когато напуснах Левски заради латвийския национален отбор, дадох дума, че ще се върна, когато е необходимо. Левски има много фенове и рядко се среща такава атмосфера, каквато създават те. Това са някои от основните неща, заради които се върнах. Това беше лесно решение, въпреки че имах и други две предложения. Те бяха и финансово, и по всякакъв друг начин по-добри, но поради горните неща реших да приема ролята на треньор на Левски.

Що се отнася до останалата нетреньорска работа, не бих искал да коментирам прекомерно на този етап, защото все още трябва да стиковаме нещата. В момента приоритет е справянето с вируса и здравословните проблеми”, разяснява Стоянович.

Още от БГ Футбол

Виж всички