Гледай на живо

"Efbet Лига Live": Как ще се развият битките за титлата и третото място - коментарът за трите ключови двубоя на Ангел Станков, Михаил Александров и Нико Петров

Обявиха наказанията на биячите от Белене

Обявиха наказанията на биячите от Белене

На редовно заседание на Дисциплинарната комисия на БФС-Плевен бяха разгледани провиненията на състезатели от проведената среща от 10 кръг от областното първенство по футбол "А" между отборите на ФК "Гигант" Белене - ФК "Ботев" Трънчовица проведена на 07.11.2020 год. от 14.30 часа в гр. Белене , бяха взети следните решения :

1. Наказва Милен Петров Арнаудов от отбора на ФК "Гигант" Белене
- за многократно ритане на длъжностно лице главния съдия в срещата със ССП за срок от 1 / една / година на основание на чл.25 от Дисциплинарния правилник, считано от 07.11.2020 г до 06.11.2021 г. включително.
- за блъскане на длъжностно лице делегата в срещата със ССП 6 / шест/ срещи на основание на чл.23 ал.2 б. "Д" от ДП.
- за обиди отправени към длъжностни лица със ССП 2 / две/ срещи на основание на чл.22 ал.2 т.1 б. "К" от ДП.
Общо наказание за състезателя e спиране на състезателните права за срок от 1 / една / година и ССП 8 / осем/ срещи .
2.Наказва Георги Красимиров Георгиев от отбора на ФК "Гигант" Белене
- за обида /псуване/ на главния съдия със ССП 2 / две / срещи на основание на чл.22 ал.2 т.1 б. "К" от ДП.
- за опит за удар на главния съдия след показан му червен картон в срещата , със ССП 8 / осем / срещи на основание на чл.23 ал.2 б. "Е" от ДП.
Общо наказание за състезателя със ССП 10/ десет / срещи.
От проведената среща от 10 кръг от областното първенство по футбол "А" между отборите на ФК" Левски" Брест - ФК "Ботев" Комарево проведена на 07.11.2020 год. от 14.30 часа в с. Брест , бяха взети следните решения:
1. Наказва Павлин Любомиров Чукански от отбора на ФК" Левски" Брест за удар на противников състезател при спряна игра със ССП 3 / три / срещи на основание на чл.22 ал.2 т.1 б. Г от ДП.
2. Наказва Живко Иванов Желев от отбора на ФК "Ботев" Комарево за удар на противников състезател при спряна игра със ССП 3 / три / срещи на основание на чл.22 ал.2 т.1 б. Г от ДП.
От проведената среща от 9 кръг от областното първенство по футбол "Б" запад между отборите на ФК" Чавдар" Садовец - ФК "Червена звезда" Глава проведена на 07.11.2020 год. от 14.30часа в с. Садовец , бяха взети следните решения:
1. Наказва Иван Трифонов Мариновски от отбора на ФК "Чавдар" Садовец за удар на противников състезател при спряна игра със ССП 3 / три / срещи на основание на чл.22 ал.2 т.1 б. Г от ДП.
От проведената среща от 9 кръг от областното първенство по футбол "Б" запад между отборите на ФК" Светослав" Лепица - ФК "Лавров" Г. Дъбник проведена на 08.11.2020 год. от 14.30 часа в с. Лепица , бяха взети следните решения :
1. Наказва Пламен Иванов Недков от отбора на ФК "Лавров" Г. Дъбник за заплюване на главния съдия в срещата със ССП 3 / три / срещи на основание на чл.23 ал.2 т.1 б. А от ДП.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички