Гледай на живо

Евро 2020: "Трето полувреме" след Нидерландия - Украйна 3:2

Ларкин получил оферта от НБА през лятото

Ларкин получил оферта от НБА през лятото
Суперзвездата в отбора на Анадолу Ефес Шейн Ларкин разкри, че е получил добра оферта от отбор от НБА през лятото, но нещата не са се развили по план. Както е известно, 28-годишният американец се завърна в Истанбул в началото на тази седмица и моментално поднови тренировки, за да бъде във форма за сблъсъка с Олимпиакос утре в среща от шестия кръг на редовния сезон в Евролигата.

"Имах гарантирана многогодишна сделка с отбор от НБА. Предложиха ми добри пари, може би подобни на тези, които щях да получавам тук в Ефес, но нещата просто не се получиха така, както ми се искаше. Щастлив съм, че отново съм тук, и че притежавам още една възможност да спечеля трофея от Евролигата. Щеше да е страхотно да премина в НБА, но не се получи. Все пак това няма значение, защото се завърнах в отбор, в който искам да бъда. В страна, в която обичам да живея. Сега ще се опитаме да извлечем максимума от този сезон и ще хвърлим сили, за да получим това, което преследваме през последните три години", сподели Ларкин, който подписа нов договор с Ефес през лятото.

Той говори и за формата си в момента, като отбеляза, че се е подложил на операции и на двете колена по време на паузата. - "Мисля, че в момента съм на 85-90% от възможностите си. Това е добър шанс да изляза на паркета и да докажа на себе си, че тялото ми е готово, след като претърпях операции на двете ми колена. През първите няколко седмици ще съм на 85%, след това на 90%, а през следващия месец се надявам да съм напълно готов", каза още Ларкин.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти