Дани Грийн: Не смятам, че ще видим ЛеБрон в игра в първия месец от новия сезон

Дани Грийн: Не смятам, че ще видим ЛеБрон в игра в първия месец от новия сезон
Играчите в НБА са против плановете за 72 мача през следващия редовен сезон
Играчите в НБА са против плановете за 72 мача през следващия редовен сезон

Вече е напълно ясно, че ръководството на НБА има за цел следващият сезон да започне на 22 декември. Тази идея бе предложена на Борда на директорите и в момента се съгласува с Асоциацията на играчите, но баскетболистите не изглеждат особено доволни от "толкова ранен рестарт". Гардът на шампионите от ЛА Лейкърс Дани Грийн разкри, че колегите му няма да съгласни с рестарт на 22 декември, като даде за пример лидера на "езерняците" ЛеБрон Джеймс, когото може и да не видим в игра в първия месец от новия сезон.

"Повечето играчи няма да са съгласни с идеята сезонът да започне на 22 декември. В нашия състав разполагаме с доста по-голям брой ветерани, отколкото млади момчета, и за тях ще се окаже трудно да се завърнат на паркета толкова бързо. Дори не смятам, че ЛеБрон Джеймс ще играе в първия месец от новия сезон. Може би ще тренира с нас, ще изиграе някой мач, но като цяло не очаквам играчите да изявят желание за толкова ранен рестарт", сподели Грийн в "The Ringer NBA Show".

Желанието на баскетболистите от най-силната лига в света е кампанията да стартира на 18 януари 2021 г. - Денят на Мартин Лутър Кинг.
<iframe height='365' width='620' framespacing='0' frameborder='no' scrolling='no' allowtransparency='true' src='https://www.sportal.bg/video/aWQ9MTQ0NDg1JmNhdD0z.html' allowfullscreen class='vjs-player-frame'></iframe>

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти