Венци: Няма проблем, Ботев явно забравя добрините ни! Да си направят тестове

Венци: Няма проблем, Ботев явно забравя добрините ни! Да си направят тестове
Мощна вълна от COVID-19 заля Славия
Мощна вълна от COVID-19 заля Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg изказването пред нашата медия на прокуриста на Ботев (Пловдив) Асен Караславов. Последният заяви категорично, че мач между "белите" и "канарчетата" ще има, въпреки заразените с COVID-19 в тима от "Овча купел".
Ботев (Пд): Категорично искаме мачът със Славия да се играе
"Ще играем, няма проблем. Не се сърдя на Асен. Сигурен съм, че ако зависеше от него, нещата щяха да се развият по друг начин. Над него обаче има клакьори и режисьори, няма проблем - нека играем. Ако трябва, ще излезем с юношите, пък каквото ще да става.

В Ботев явно забравят за добрините, които сме им правили през годините. Само един пример - поискаха ми Царската купа, дадох им я. На никой друг не сме я давали. Добрините обаче се забравят. Нищо - нали знаете, че веднъж стомна за вода, втори път, на третия път се чупи! Нека тогава в Ботев си направят тестове в четвъртък и да обявят резултатите. Да видим има ли и при тях заразени, няма ли.

21 Представяне на Александър Тарханов като треньор на Славия
И още нещо - аз наистина се превърнах в спонсор на РЗИ. Донор. Всеки ден даваме по 3000 лева за тестове. Къде ще му излезе краят така?! БФС как да покрие тези харчове, БФС да не е БЧК! Трябва отношение да вземе здравното министерство, спорното министерство, държавата като цяло. Всеки ден по 3000 лева... И то, понякога не са сигурни тези тестове. На Емил Виячки му правихме три пъти допълнителен тест, който да потвърди първия положителен. Три пъти след това отрицателен и накрая му разрешиха да играе", каза Стефанов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти