Венци Стефанов: ЦСКА има нужда от повече цесекарчета, чакам 50 000 лева от Левски

Венци Стефанов: ЦСКА има нужда от повече цесекарчета, чакам 50 000 лева от Левски

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред Sportal.bg за представянето на българските отбори в Лига Европа. Снощи ЦСКА-София и Лудогорец загубиха срещите си - "червените" паднаха от Клуж, а "орлите" отстъпиха пред Антверпен. Стефанов отвори дума и за счупените седалки от феновете на Левски на стадиона на "белите".

97 ЦСКА-София - ЧФР Клуж
"Жалко за ЦСКА и Лудогорец, хубаво беше да спечелят. Честно казано, очаквах победа и равен. Дано в оставащите мачове от групите подобрят играта си. Във футбола е така - като не вкараш, ти вкарват. Това е стара истина. Лудогорец разполага с добър състав. ЦСКА има нужда от повече цесекарчета на терена, а не разни дошли от някъде. Снощи като го видях централния им нападател и... Повече наши момчета трябват, но не искам да им се бъркам. Нека всеки си гледа своята кошара.
116 Славия - Левски 1:0
Левски още не са ми платили за счупения сектор! Трябва да платят около 50 000 лева - новите седалки, демонтаж, монтаж. Мисля си, че техните фенове не ги правят тези неща срещу нас, а срещу ръководството на Левски. Може би са им спрели кранчето и затова. Защото сега тези пари ги чакаме от Левски. Интересно ми е защо за пореден път полицията беше зрител, въпреки че съм й платил 8 000 лева за охраната на мача.
116 Славия - Левски 1:0
Който чупи, хвани го, прибери го, друсни му една глоба, закарай го да положи общественополезен труд, да видим дали другия път ще чупи пак. Трябва да има ред и законност, не може да се троши безнаказано чуждо имущество. Без да искам да се бъркам в политиката, ще кажа, че съм с две ръце за това, което прави главният прокурор спрямо лихвари, улични измамници и всякакви престъпници, които ограбват и тероризират възрастните хора.
116 Славия - Левски 1:0
Не ме интересува кои политически партии са зад Гешев и кои не са, аз говоря като гражданин. Трябва нещо да се прави. Мисля си, че ако сегашният главен прокурор беше на длъжност по времето, когато стана отвличането на детето ми, нещата можеха да са различни. Аз съм "за" прокуратурата и полицията да приберат всички престъпници и лихвари. Шапка свалям на Гешев, че натиска уличната престъпност и резултатите се виждат", каза Венци Стефанов пред

Sportal.bg

.

Още от БГ Футбол

Виж всички