Берое стартира онлайн продажба на билети

Берое стартира онлайн продажба на билети

БК Берое ще си партнира през настоящия сезон с националната платформа URBO при продажбата на билети и сезонни карти за мачовете на отбора. Стъпката, която старозагорският баскетболен клуб прави, е в улеснение и за удобство за феновете на отбора. Чрез партньорството си с online платформата Берое ще стартира процеса по предварителна продажба на билети и карти. Процесът ще се случва чрез интернет платформата URBO, в която се предлагат редица други събития и услуги.

През новия сезон многобройните фенове на Берое отново ще имат възможност да си купят сезонни карти, чрез които ще ползват голямо намаление при посещение на всички домакински мачовете на отбора. Притежателите на карти ще могат да посещават и двубоите на втория отбор на Берое, който е част от баскетболната „А“ група. Новото при сезонните карти е, че те ще бъдат изцяло електронни и ще бъдат достъпни за закупуване през платформата URBO! 60лв. е цената на една карта за Сезон 2020/2021.

Онлайн билети

Берое въвежда предварителна онлайн продажба на билети. Цената на билета за мачовете на отбора в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 5лв.. Билети ще могат да бъдат закупени и на касите на спортна зала „Стара Загора“. Тяхната цена през сезоза ще бъде 8лв.. 

Онлайн билетите за предстоящия двубой с Левски Лукойл на 18 октовмри, неделя, вече могат да бъдат закупени на посочения линк: ТУК

Заплащането става изключително лесно и бързо. Платформата предлага два начина. Първият е закупуване на електронния билет като гост. За целта е нужно единствено да въведете електронната си поща(email). Втората опция е да създадете свой профил в URBO. Предимството тук е, че билетите ви се съхраняват съвсем удобно в самия профил! 

Самото заплащане на билета става посредством банкова карта. Тя може да бъде кредитна или дебитна! След като сте избрали какъв брой билети искате да купите, въвеждате данните на своята карта и така заплащането е изпълнено. След това на посочената от вас електронна поща или в профила ви в URBO, ако сте регистрирали такъв, ще получите вашите билети.

Всички приходи от билети и карти ще отидат за развитие децата в школата на клуба.

http://beroebasket.com/

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти