Фернандо Сантош: Вирусът не е атакувал Роналдо тук

Фернандо Сантош: Вирусът не е атакувал Роналдо тук

Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош коментира новината, че Кристиано Роналдо е заразен с коронавирус. Така звездата на тима ще пропусне днешния мач срещу Швеция от Лигата на нациите.

От миналия понеделник сме напълно изолирани тук. Дойдохме, направиха ни тестове и никой друг не е идвал. В първия лагер нямахме проблеми, но тук стана нещо и не беше заради неспазване на правилата. Не го е атакувал тук вирусът. Всеки играч, който отсъства заради COVID-19, е голяма загуба, а тази на Роналдо може би е още по-голяма. Аз обаче имам пълно доверие в тези, които ще играят. Планът е същият, а динамиките са различни. Кристиано си има свои собствени характеристики. И друг път сме играли без него и сме се справяли добре.
Кристиано Роналдо е заразен с COVID-19
Кристиано Роналдо е заразен с COVID-19
Никой отбор не е по-добър без най-добрия в света. Този тим обаче вече доказа, че има качествата да отговори колективно, имам пълно доверие в моите играчи. Роналдо се справя много добре със ситуацията. Той си е в стаята и казва, че иска да играе. Говори ни от терасата си. Той няма никакви симптоми и дори не знае какво му се е случило”, заяви Сантош на пресконференцията си преди мача.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички