Легендата на ЦСКА и българския футбол Петър Жеков вчера навърши 76 години и бе поздравен от всички в клуба, като един от първите, които му е честитил е съсобственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев.

Преди мача от следващия кръг между червените и Берое на стадион „Българска армия“ най-големият голмайстор във футбола ни ще получи награда, разкри самият той пред „Мач Телеграф“.

"Харесва ми отборът на ЦСКА от началото на сезона, направиха хубави неща. Ветераните ги гледаме постоянно. Пътуваме и в чужбина, вече 4-5 теста си направих за коронавирус, все отрицателни. Яд ме е, че в България не винаги се получава.

Ето, убеден съм, че заради трансфера на Али Соу загубихме 2 точки срещу Етър. Не разбрах какъв е проблемът той да изиграе последния си мач тук. Вярно е, че пропуска, но създава много положения. Без него другите не могат дори да ритнат към вратата. Понякога ми изглежда, че играят в махалата“, заяви Жеката в типичния си стил.

„Йомов е добър, но трябва още. Никой не знае как ще играят новите момчета от Уотфорд. Дано бързо да свикнат с отбора“, пожела големият Петър Жеков.