Салихамиджич: Закъсняхме с трансферите, за да не се разсейваме в Шампионската лига

Салихамиджич: Закъсняхме с трансферите, за да не се разсейваме в Шампионската лига

Членът на борда на директорите Хасан Салихамиджич защити решението на Байерн (Мюнхен) да се активизира в последните дни на трансферния прозорец. Той обясни, че баварците не са искали да се разсейват от основната цел - Шампионската лига, и заради това са започнали на по-късен етап преговори за нови футболисти.

Байерн спечели трофея в края на август. В неделя европейските клубни шампиони привлякоха Марк Рока, а в последния ден на прозореца в понеделник подписаха още Ерик Максим Чупо-Мотинг, Буна Сар и Дъглас Коща.

"Абсолютно всички бяхме съсредоточени само и единствено върху Шампионската лига. Не искахме да ни тежат преговори за футболисти, които могат да напуснат или да дойдат. Това не ни беше нужно в онзи момент", каза Салихамиджич в интервю за списание Кикер.

Останалите нови попълнения Лерой Сане, Александър Нюбел и Танги Куаси бяха привлечени преди турнира.

"Доволен съм от трансферите. Не ни се иска да хвърляме луди пари по време на пандемията от коронавирус, но в същото време искаме да продължаваме да играем атрактивен и успешен футбол", добави той.

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички