Фийни: Разочарован съм, някои неща трябва да бъдат казани в тази държава

Фийни: Разочарован съм, някои неща трябва да бъдат казани в тази държава
Локо (Сф) отнесе Пирин  (видео+галерия)
Локо (Сф) отнесе Пирин (видео+галерия)
Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни коментира загубата на своя тим от Локомотив (София) в дербито от деветия кръг на Втора лига. “Орлетата” отстъпиха с 1:3 като гости и изпуснаха шанса поне временно да се изкачат до първото място в класирането.

“Не играхме добре днес, бяхме в добра форма преди мача, но поради някаква причина днес не влязохме в мача, няма извинение. Някои неща трябва да бъдат казани в тази държава. Още преди мача имах притеснения. Имаше много грешки на съдията, мисля, че много ясно се видя всичко. Днес се изправиха два добри отбора един срещу друг, но съдията бе главно действащо лице. Разочарован съм! Не бяхме достатъчно добри, факт, но можеше да е по- различно, ако решенията не бяха такива. Има такива грешки и в крайна сметка животът продължава.

Поздравявам Локомотив за играта им. Сега разликата става 6 точки, но има още много футбол до края на сезона, трябва да си намерим формата просто. Винаги съм казвал, че футбол се играе по-лесно на мокър терен. Тук трябва да свикнем с тези условия, които се предлагат, но наистина трябва да подобрим формата си като гости. Няма да се паникьосваме, това, че има пауза, е добре. Ще можем да поработим. Случва се да се допуснат две поредни загуби, момчетата са брилянтни. Имахме труден мач и за Купата, но в крайна сметка продължаваме напред."

Още от БГ Футбол

Виж всички