Марек помете Велбъжд с 8:0

Марек помете Велбъжд с 8:0

Марек спечели областния финал от турнира за Купата на Аматьорската футболна лига разбивайки с 8:0 традиционния си съперник Велбъжд (Кюстендил). Двубоят на стадион "Бончук" се превърна в приятна тренировка за дупничани на не особено приятно време и хлъзгав терен. И двата отбора бяха заложили на експериментални състави, като кюстендилци бяха записали в резервите си само двама футболисти.

Головата серия стартира още в първата минута на срещата, когато се разписа Димитър Владимиров. В 8-ата минута отбеляза Джордж Николов, а отново той реализира и в 16-ата минута, покачвайки на 3:0. В 28-ата минута точен отблизо бе Арсов. Две минути след началото на втората част резултатът набъбна на 5:0 след попадение на Иван Георгиев. 6:0 стана в 60-ата минута благодарение на гол на Симеон Димитров. 120 секунди по-късно се разписа Влахов, а крайното 8:0 оформи Димитър Чечев в 82-ата минута.

Така Марек продължава в следващия етап в турнира за Купата на АФЛ без да е изразходвал от физическите си сили, а и давайки възможност за изява на някои от талантливите си юноши.

Още от БГ Футбол

Виж всички