ЦСКА-София е готов със заместник на Соу

ЦСКА-София е готов със заместник на Соу

ЦСКА-София има готовност да реагира с мигновено привличане на нов нападател, ако Али Соу бъде продаден до края на трансферния прозорец. За трансфер на гамбиеца се говори все по-сериозно с наближаване на крайната дата за сделки, която у нас и в повечето първенства е 5 октомври. Френските медии вече информираха, че местният Дижон е отправил официална оферта към "червените" на стойност 2 млн. евро. Представители на "Совите" дори са се срещнали с шефовете на ЦСКА-София, но от "Армията" са поставили цена от 5 милиона евро на играча. Интерес към Соу проявява и испанският Алмерия, както и трети клуб, чието име засега остава неназовано.


По всяка вероятност, при предложение от порядъка на 4 милиона евро ЦСКА-София ще се съгласи на сделка за гамбийския национал. От "Армията" вече са набелязали нов централен нападател, който да замени Али Соу. Той е чужденец, като с него вече са проведени съответните разговори. На върха на атаката алтернатива пред Стамен Белчев в момента са Ахмед Ахмедов, Томи Юрич и Тонислав Йорданов, но от ръководството на "червените" ще вземат още един футболист, ако се стигне до продажба на Соу.
ЦСКА-София получи оферта за милиони
ЦСКА-София получи оферта за милиони
Дижон, който все още се надява да постигне договорка с ЦСКА-София за Соу, се надява в скоро време да има нови постъпления в касата си. Вчера се очакваше да бъде финализирана продажбата на вратаря Алфред Гомис в Рен, за когото "Совите" ще приберат 14 милиона евро.
Ако ЦСКА-София продаде Соу, гамбиецът се очаква да вкара в клубната каса почти колкото Кирил Десподов след трансфера си в Каляри през януари 2019 г. Тогава бързакът от Кресна стана най-скъпият роден играч, трансфериран от български клуб в чужбина за 4 милиона евро.
И от Испания питат за Али Соу, ЦСКА-София поиска огромна сума
И от Испания питат за Али Соу, ЦСКА-София поиска огромна сума
През лятото ЦСКА-София продаде Евандро на МОЛ Фехервар и Кристиан Малинов на Льовен.

"Тема спорт"

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички