Борносузов: Бях използван, не виждам смисъл да говоря, ще дам всичко за доброто на ЦСКА (видео)

Борносузов: Бях използван, не виждам смисъл да говоря, ще дам всичко за доброто на ЦСКА (видео)

ЦСКА 1948 представи новите треньори на тима, които са Красимир Петров, Костадин Хазуров и Атанас Борносузов. Най-любопитното име за феновете на родния футбол е това на Борносузов. Бившият треньор от школата на ЦСКА-София нашумя в сагата с емблемата и активите на фалиралия ЦСКА. Ето какво каза той по тази тема, а и как се е стигнало до привличането му в ЦСКА 1948:

"Отборът има опитни, качествени футболисти. С някои от тях съм играл в един отбор, а с други - против тях. Знам, че има доста добри, млади, перспективни играчи. Аз съм за българското. Винаги мечтата ми е била да виждам повече български играчи в отборите", каза Борносузов, след което каза няколко думи и за сагата с емблемата на ЦСКА.

"По принцип хората, които ме познават добре - близките и приятелите ми, знаят, че аз не обичам да се връщам в миналото. Не живея с миналото. Винаги гледам в настоящето и бъдещето. Но това беше един доста тежък период за мен, семейството и близките ми. Понеже около 3 години се спекулираше постоянно с моето име. Единственото, което ще кажа, и то за последен път, е, че бях използван. Името ми беше използвано и не искам да влизам в повече детайли, да говоря на тази тема. Може би един ден ще кажа и повече неща, но не виждам смисъл просто. Не обичам да живея с миналото", добави бившият футболист.

"Краси Петров ми звънна и ме попита дали искам да работим заедно. Естествено нямаше как да откажа, защото мисля, че това е стъпка напред за моето развитие. Второ - харесва ми идеята, че всички футболисти са българи и това е политиката на клуба, която иска да следва. Мисля, че мога да бъда много полезен с дългогодишния си опит - не толкова като треньор, колкото като футболист, който е сменил доста отбори в България и извън България.

Още веднъж искам да благодаря на Краси Петров и цялото ръководство на клуба за дадения ми шанс. А аз от своя страна ще дам всичко от себе си. Където работя, се стремя да го правя професионално и ще дам всичко от себе си за доброто на ЦСКА", допълни Борносузов.

снимка: cska1948.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти