Пълен хаос в Ботев (Пд)

Пълен хаос в Ботев (Пд)
Чашата на Феро преля! Треньорът подаде оставка
Чашата на Феро преля! Треньорът подаде оставка

Пълен хаос в Ботев (Пловдив). Така най-кратко, точно и ясно може да се опише ситуацията при "канарчетата". Клубът е без благодетел, без президент, без изпълнителен директор, без спортен такъв, без административен. А от петък вече е и без старши треньор. Има едно сдружение, което очевидно не знае какво да прави с клуба и е в шах. Отделно, средствата изтъняват с всеки изминал ден, а задълженията се трупат. Видно е от показаното срещу Монтана, че Ботев няма и отбор. Реално в момента няма кой да приеме оставката на Ферарио Спасов.

След загубата на "Огоста" единственият шеф - пропкуристът Асен Караславов, каза, че ще обсъдят с ръководството и с Феро неговото напускане. С кое ръководство, че не е ясно? Защото такова в Ботев няма. Двама, които се смятаха за част от него - Тервел Златев и Гиздаков, вече обявиха, че не искат да бъдат вписвани. 

Така към днешна дата единственото сигурно и ясно в Коматево е, че Ботев играе в жълто-черен екип и дотам.
Иначе вчера се появи информация, че играчите ще вземат пари преди домакинството на Левски. Според kotasport "канарчетата" ще получат две възнаграждения - за юли и август. Одитът в Ботев наскоро показа, че месечните заплати са над 300 бона, а в момента задълженията в това перо са 600 000 лева. В Ботев продължава да цари управленски хаос след оттеглянето на Георги Самуилов от клуба, а сега и треньорски, след като Феро подаде оставка. Два дни след това - събота и неделя, нямаше нито едно изказване от клуба в тази насока, а иначе в последно време декларациите по всякакъв повод бяха десетки.

Говори се, че Петър Пенчев ще води временно тима, но от клуба няма нито вопъл, нито стон по темата.

"Тема Спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички