Гледай на живо

ЕВРО 2024: Сърбия 0:1 Англия

Още един юноша на Левски остана без отбор, клубът му в Португалия загуби лиценза си

Още един юноша на Левски остана без отбор, клубът му в Португалия загуби лиценза си

Българският вратар Димитър Шейтанов напуска португалския си отбор Авеш. Тимът изпадна от португалската Примейра лига, но по-лошата новина е загубата на професионален лиценз. Това обяви самият той в профила си в социална мрежа.

Освен Авеш, професионален лиценз не получава и другият изпаднал тим- Витория Сетубал, и двата състава са свалени чак в Трета лига. "Дойде последният ми ден като играч на Авеш. Показах на всички, че винаги съм бил зад моя клуб, въпреки всички трудности. Работих през цялото време и давах всичко, което мога, до самия край. Това са правилата ми в живота ми и начина, по който го правя. Толкова съм тъжен заради фалита, но и щастлив, че бях част от този страхотен клуб с голяма история. Израствах през цялото време. Едно голямо благодаря Депортиво Авеш за всичко, което ми дадохте. Едно голямо благодаря за всеки човек, който е работил с мен и който е бил част от кариерата ми през това време, написа Шейтанов.

"Приятелствата, които създадох там, ще останат за винаги в сърцето ми. Голямо благодаря за всички фенове, които ни подкряпиха и показаха, че любовта към играта е по-силна от всичко на света. Няма нещо, което да ви спре! Надявам се клубът да бъде на мястото, което заслужава да бъде много скоро". Сега младият 21-годишен продукт на школата на Левски става свободен агент и ще търси новото си предизвикателство в кариерата.

Последвайте каналите ни в:

Още от Българи зад граница

Виж всички