Балъков: За нас да играем с българи е философия, а за Левски е план "C"

Балъков: За нас да играем с българи е философия, а за Левски е план "C"

Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори преди утрешния мач на тима му срещу Левски. Бала е на мнение, че в подобни срещи няма фаворит, като тимът не си прави илюзии, че ще спечели лесно. Специалистът засегна и темата за българите и чужденците в двата тима. Балъков сподели, че за неговия отбор това е философия, а за “сините” е стечение на обстоятелствата.

“ЦСКА е на феновете, а какво ще определят привържениците на Левски не ни интересува. Напрежение ще има винаги в ЦСКА. Дори и пет път да победим, ще трябва и в шестия да го направим. Имаме точна и ясна йерархия в клуба и всеки знае с какво се занимава. Никога няма фаворит в такъв мач. Винаги е било 50 на 50 в такив мачове. След срещата ще видим кой е бил фаворит и кой не. Не мога да ви кажа дали ще има някакво допълнително стимулиране, не се занимавам с финансова част”, каза Балъков.

“Най-силните страни на Левски е че е Левски. Зарядът и духът на този клуб е в основата на всичко. Ние не си правим илюзия, че ще бъде лесно, ще се разходим и да вземем три точки. Опитваме да се да го предадем на състезателите и да го разберат добре. На нас ни е философия да играем с българи, а на Левски е план “C” знаете поради какви причини. Но ние нямаме против чужденците - напротив всеки може да избира пътя си. Но трябва да отворим вратите си за българите, за да има поле за развитие на националните ни отбори”, каза Балъков.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти