Петър Занев вече няма симптоми за COVID-19

Петър Занев вече няма симптоми за COVID-19
Илиан Илиев обяви целите пред Черно море срещу ЦСКА-София
Илиан Илиев обяви целите пред Черно море срещу ЦСКА-София

Капитанът на ЦСКА-София и националният отбор Петър Занев, който заедно със съотборника си Ахмед Ахмедов беше диагностициран с коронавирус, вече се чувства добре и няма никакви симптоми.
БФС с изявление относно случаите на COVID-19 със Занев и Делев
"Изминават вече 4-5 дни от положителната ми проба. Вече нямам температура. Надявам се да се подобрявам, но още не смея да се зарадвам, защото всички четем информации за коронавируса и колко бързо се променят състоянията. В постоянен контакт съм с личния си лекар и дано всичко да е наред. Ахмед е добре, той също няма симптоми", каза Занев пред "Тема Спорт".

Левият бранител не е бил контактен и се е прибрал директно вкъщи от лагера на националите след положителния резултат."Чувствам се по-добре, отколкото първите 2-3 дни. Ако пробата ми е отрицателна след 14-дневната карантина, ще подновя веднага тренировки. Има графици, които трябва да се спазват, както и инструкции от РЗИ", казва още Занев, който е бил изненадан от позитивния си тест.

"Преди това изкарах тежък грип, всички симптоми бяха налице, но и четирите ми проби бяха отрицателни. И точно когато се излекувах, изведнъж ми излезе положителна проба. Имам някакви съмнения, но не знам каква е истината. Странно е. Сега си стоя вкъщи, гледам всичко да минава по-леко и чакам да дойдат от РЗИ да ми вземат нова проба", коментира още Занев, който очаква победа за ЦСКА-София срещу Черно море в съботното гостуване във Варна.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички