Дзаниоло заговорил за прекратяване на своята кариера

Дзаниоло заговорил за прекратяване на своята кариера

Младата звезда на Рома Николо Дзаниоло е приел скъсването на кръстните си връзки в понеделник толкова тежко, че си е помислил дали да прекрати кариерата си. Това разкри неговата майка Франческа Коста. Както е известно, в началото на годината крилото имаше същата сериозна контузия, но на другото си коляно.

“Чакаме да видим къде Николо ще се подложи на операция. Може да е в Рим, в американската клиника, където беше опериран Златан Ибрахимович, или в Австрия. Рома преценя какво ще е най-доброто решение за Николо. Сега той се чувства малко по-добре, но когато ни видя за първи път, той беше бесен и в сълзи. Дори се боеше, че е прокълнат, но сега е спокоен. Първите му думи бяха: “Трябва да се откажа от футбола, мисля, че съм прокълнат”. Той също така много се страхува от анастезията, но в момента се опитва да гледа от позитивната страна. Едното му коляно вече беше оперирано, сега ще стане същото и с другото. Тъй като му казаха, че той има доста силни мускули, може да е за добро в дългосрочен план.

Осъзнах, че се е върнал към стария Николо, когато ни каза, че с двете си нови колена той ще е като Бионичния човек. Съобщенията от цял свят много помогнаха, той постоянно ни казваше кой му е писал. Феновете на Рома са невероятни, те го обичат толкова много. Говорих с изпълнителния директор Гуидо Фиенга и като майка бях много доволна да видя истинска привързаност и грижа към моя син, и то повече като мъж, отколкото като директор. Сега той си е вкъщи с приятелката си и тяхното ново кутре, което все още си няма име. Просто му беше нужно малко време, за да осмисли всичко това и сега е готов да отвърне на удара”, сподели Коста пред “Гадзета дело спорт”.

Още от Футбол свят

Виж всички