"Левски е над всички нас. Националният клуб на привържениците не атакува никой персонално и не е воден от егоцентризъм и лични интереси, както втълпяват Папазов и изпълнителният директор на клуба в последните дни. Това е принципна позиция, тъй като те забравят какво сме направили ние в последните 10 години и казват, че сме си мълчали.


Не е вярно, че ние не сме "скачали" на предишните собственици. 2014 г. беше основният сблъсък между привържениците и тогавашния собственик Тодор Батков поради неговата невъзможност да организира юбилея. Тогава формирахме тезата за порочния модел на управление на футбола, наречена "бащица".
Като свободни мъже отидохме при министър-председателя в началото на тази година, за да му кажем, че моделът "бащица" във футбола не работи. За да кажем на човека, който към онзи момент беше олицетворение на модела "бащица" в държавата, че този модел не работи и той се съгласи.

Не отидохме там като емисари на Васил Божков, както мнозина от нас очакваха, водени от робската си психика. В момента е модерно да се говори срещу модела "Бащица" и това го прави и изпълнителният директор на клуба Павел Колев, който е назначен по времето на последния "бащица" в Левски - Павел Колев. Самият той заяви в това студио, че няма схема за източване на клуба от привържениците. Самият Павел Колев не отговори на редица от поставените му фундаментални въпроси. На база на отговорите на 40% от въпросите, една част от привържениците на "Левски" написаха един огромен пасквил, върху когото те градят идеология и философия"