Крушарски: Влакът няма спирачки! Ако не минат поне три кръга, ще им отрежа по едно краче

Крушарски: Влакът няма спирачки! Ако не минат поне три кръга, ще им отрежа по едно краче

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе в много приповдигнато настроение преди заминаването на тима за Черна гора. Носителят на Купата и Суперкупата на България излиза срещу Искра (Даниловград) в първия квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят е в четвъртък от 21:00 часа в Подгорица.

„Настроението в отбора е идеално. Момчетата са надъхани и влакът няма спирачки. Тръгваме смело напред. Пак ще се повторя, ако не си спомняте. Поставената цел е да преминем минимум три кръга в квалификациите. Ако не го направят, ще им отрежа по едно краче“, заяви в типичния си стил Крушарски пред журналистите на летище София.

„Трябва да питате Венци Стефанов, защото преди време се изказа неподготвен за моята особа. Той не знае, че аз съм наследник на баба Ванга и виждам нещата отдалеч. Още сега виждам кой ще е шампион, но ще си го запазя за себе си. Коефициентът не ме интересува, който играе тото, да му мисли. Това не го разбирам и не ми е в кръвта“, добави бизнесменът.

„Аз не съм президент на Локомотив, а човек, който си харчи парите. В момента нямам притеснения, защото отборът се качва по стъпалата. Бавно, но сигурно. Тимът е подготвен достатъчно и момчетата знаят за какво отиват. Трябва да разберат, че е нужно да изкарат пари, за да получат. Това сме си го говорили. Това трябва да стане в България и всеки да си ги изкарва, а не да му ги дават“, каза Христо Крушарски.
„При нас има ред. Кой отбор в България има тренировки в 6:00 часа? Кой тим получава по-малко от нас? Трябва да има дисциплина. Аз съм от Говедарци. Шефовете на ЦСКА трябва да знаят, че съм селянин. В селото ми имаше надписи: „Куршарски вън“, Крушарски тук“ и т.н. Написани от хора, които не са заковали и един пирон през живота си. Който иска да управлява един клуб или държава, да се запита дали е построил една къща, направил едно дете. Тогава да се заеме с това. Аз съм човекът, който ще участва в търга за стадиона. Дал съм парите преди това. Затова ще участвам, за да направя повече за Локомотив“, продължи с изявленията собственикът на черно-белите.
„Отборът е много по-добър, защото играе заедно вече от повече от две години заедно. Има опит. Разбират се само с поглед. Важното е в една система, и то в българския футбол, трябва да тръгне със заплатите“, завърши Крушарски.

Още от БГ Футбол

Виж всички