Георги Тодоров: Положението в клуба го знаем само няколко души

Георги Тодоров: Положението в клуба го знаем само няколко души

Наставникът на Левски Георги Тодоров сподели своето мнение след поражението на тима с 0:2 от Берое на "Герена". "Сините" допуснаха два гола през първото полувреме, а през второто не успяха да заличат пасива си.

"Берое са по-обигран отбор и е нормално да ни превъзхождат. Играем за първи път в тази формация в защита. В средата нещата не ми харесват. През първото полувреме нямахме почти никакви идеи в нападение. Външните футболисти бяха много пасивни. През второто полувреме опитахме да променим нещата. Това е моментното състояние. Аз се притеснявах как ще се включват новите футболисти, но те бяха най-добри на терена".

173 Левски - Берое
"Няма как да се променят нещата. Виждате Симеон Славчев. Докторът ме увери, че е добре, но той започна да куца на 20-ата минута. Остана само един Илиян Юруков. Надявам се да има ново попълнение в средата на терена, с което да изглеждаме много по-добре. Силно се надявам Борислав Цонев да пристигне. Аз знам, че с брат му имат желание да се върнат, но ще видим какво развитие ще има. Знаете, че съм привърженик на младите. Само с млади обаче не може да стане. Не смятам, че Найденов и Юруков са млади. Найденов започна първото полувреме изключително притеснен, което според мен не е нормално. Вината си е в тях".
"Положението в клуба го знаем само няколко души, които сме всеки ден тук. Наистина не е много леко. Приканвам феновете да участват активно в кампанията с абонаментните карти и екипировката, за да помогнат на клуба. Второто полувреме не стояхме толкова лошо срещу един от най-добрите отбори в България. Нямаме никаква скамейка. В средата на терена излиза един човек и трябва да пусна друг, който не е играл на тази позиция".
173 Левски - Берое
"Дано стане това, което сме си набелязали, но това става и с оправяне на финансовото положение в клуба. Трудно изживявам загубите. На тези години това не е най-доброто за мен. Винаги съм бил оптимист и се надявам да можем да вземем хора, с които отборът ще изглежда така, както трябва да бъде. В такава ситуация сме, че трябва да продаваме футболисти, за да можем да съществуваме. Другото е с картите и екипировката".

Още от БГ Футбол

Виж всички