Гледай на живо

Контролна среща между ЦСКА 1948 и Шкендия (Северна Македония) 1:0 /почивка/

Лясков: Престоят ми в Ботев (Враца) допринесе да добия повече опит и спокойствие

Лясков: Престоят ми в Ботев (Враца) допринесе да добия повече опит и спокойствие

Ангел Лясков коментира пред "Дарик" трансфера си от ЦСКА-София в Олимпия (Любляна). Ето какво каза играчът:

"Трансферът стана благодарение на моя агент и неговия партньор. Радвам се, че двете страни се разбраха и трансферът стана реалност. Няма голяма разлика с хората. Всички бяха много добри и ме приеха радушно.

Надявам се да се адаптирам възможно най-бързо. Договорът ми е за две години. Това е най-добрият отбор в Словения. Тук нищо освен първото място не важи. Дал Господ след време да се поздравим с шампионската титла", сподели Лясков.
"Аз се чух с ръководството на ЦСКА и им благодарих на всички за техния принос за моята кариера и развитие. На треньори, играчи, физиотерапвти, на всички, които са работили в клуба. На феновете също съм благодарен, защото благодарение на тях изпитах емоции, които не могат да бъдат описани, а само изживяни. Според мен престоят ми в Ботев (Враца) допринесе за това да добия повече опит и повече спокойствие. Да придобия това спокойствие, което нямах, когато играех в ЦСКА, защото бързах, не бях търпелив. Мисля, че това научих в Ботев", каза още бившият играч на "червените".

Още от Българи зад граница

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти