Приятна изненада очаква привържениците на Левски

Приятна изненада очаква привържениците на Левски

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев анонсира, че новата екипировка на тима ще се продава на по-ниска цена в сравнение с тази от предишната кампания. Днес “сините” представиха фланелките, които са изработени от JOMA България. Официално продажбата им ще стартира от утре (понеделник) сутрин, като запалянковците ще могат да бъдат с тях за двубоя срещу Берое, който стартира по-късно вечерта.

40 Левски представи екипите за новия сезон
“Оставяме като изненада цената - заяви Колев. - Мога само да кажа, че тя ще е по-ниска в сравнение с миналия сезон. Надяваме се привържениците да останат доволни и от качеството.”
Георги Тодоров: В Левски има промяна, сега сме много по-добре (видео)
Георги Тодоров: В Левски има промяна, сега сме много по-добре (видео)
Директорът на столичани благодари специално на JOMA България за бързата реакция. “Знаете в каква ситуация бяхме изпаднали. Подписахме договор с фирмата на 10 юли и по-малко от месец след това вече разполагаме с екипите. Зареден е и магазинът ни”, обясни Колев.

Той също така анонсира, че от утре започва работата по избора и изработването на дизайна на екипите за сезон 2021/22. “Тук вече ще се разбои по-професионално, защото досега нямахме време - каза Колев. - Феновете ще могат да ни помагат, като дават свои идеи и гласуват, за да изберем най-хубавия екип. Иначе JOMA България е сериозна фирма и договорът ни с нея е за 3 години. Аз съм работил с тях и по време ми в националния отбор. Надявам се Левски да използва максимално този потенциал."
Относно трансферите, шефът на Левски уточни, че за момента няма нищо сигурно - както за входящи, така и за изходящи. Павел Колев напомни, че до 12 август клубът трябва да качи определени документи в една платформа на УЕФА, като това е във връзка с правилата за финансовия феърлей. Иначе от 1 септември пък би трябвало в продажба да бъдат пуснати и членските карти.

Още от БГ Футбол

Виж всички