Гледай на живо

Трябва ли да се притеснява Германия след първите мачове в "Групата на смъртта" - Гледайте "Контра"

Левски стартира продажба на виртуални билети за мача с Берое

Левски стартира продажба на виртуални билети за мача с Берое

Ръководството на Левски пусна в продажба виртуални билети за мача с Берое, с когото "сините" отрикват новия сезон в Първа лига. Както е известно, на този етап няма да бъдат допускани зрители, но евентуална продажба ще помогне на намиращия се в тежка финансова ситуация 106-годишен клуб.

Ето съобщението на ПФК Левски:

Левскари,

Уведомяваме Ви, че до този момент са продадени 1676 абонаментни карти за сезон 2020/2021 г. До края на месец август обаче, мачовете в България ще се провеждат без публика.

Това няма да ни даде възможност да подкрепим любимия отбор на старта на новото първенство заедно, но за пореден път публиката на „Левски“ ще има възможността да демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един отбор винаги и навсякъде! Дори, когато не е на стадиона!

От днес всеки привърженик ще има възможност да подкрепи клуба, закупувайки си специален колекционерски билет.

Цената на талона за всички сектори е 10 лв., а „ПФК Левски“ пуска в свободна продажба целия капацитет на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ за мача с „Берое“ от 1-ия кръг на новия сезон в Първа лига. Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един привърженик няма да бъде допуснат на трибуните във връзка с мерките против разпространението на COVID-19. Закупуването на билет за събитието обаче гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия отбор.

Талони се продават в официалния магазин на „ПФК Левски“ в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа всеки ден. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, „На тъмно“ , билетен център НДК.

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуска и онлайн ТУК

Вземи своя билет! Бъди част от историята! Нека отново постигнем „пълен стадион в сърцата“...

Един за всички, всички за „Левски“!

Още от БГ Футбол

Виж всички