Мишо Александров: Дългото отсъствие ме мотивира

Мишо Александров: Дългото отсъствие ме мотивира

Петкратният шампион на България с Лудогорец Михаил Александров говори след приятелския мач между Арда и Пирин (Благоевград), спечелен от благоевградчани с 2:0.

Атакуващият халф на кърджалийци се завърна на терена след почти двугодишно отсъствие. Александров заяви, че тренира тройно повече от другите, така че скоро да е на нужното ниво. Той също така разкри, че дългото отсъствие от терените само го е мотивирало.

"Почти две години от последния ми мач, през това време постоянно имах влизания и излизания от тренировки, операции няколко. Важното е, че вече съм на терена и гледам да набирам форма. Със сигурност не съм в това състояние, което трябва, но мисля, че е оправдано", заяви юношата на ЦСКА.

"Играеше ми се много, липсва ми футбола и цялата емоции, която изпитваш на терена. Днес се радвам, че я почувствах за първи път от толкова дълго време".

"Равносметката за мен винаги е една и съща. Никога не се е променила моята психика. Аз смятам, че е доста сериозна и не може да ми повлияе едно такова отсъствие, а може само да ме мотивира и направи по-силен. Тренирам тройно повече от другите и се надявам скоро време да съм на това ниво, на което трябва да бъда".

"Аз винаги съм казвал, че съм благодарен на този клуб, на президента, президентите, че ми подадоха ръка в такъв труден момент. Арда има амбиция да направи нещо голямо, да се бори срещу големите, но ни липсват много неща в момента, няма какво да се лъжем. Пирин играха много по-добре днес, трябва да си направим равносметката и да не повтаряме същите грешки от днес", каза още Мишо Александров.

Още от БГ Футбол

Виж всички