Гледай на живо

Евро 2020: Белгия - Русия 2:0 /почивка/

Баркли: ЛеБрон е дъртак, ако Лейкърс спечелят титлата, то ще е заради Дейвис

Баркли: ЛеБрон е дъртак, ако Лейкърс спечелят титлата, то ще е заради Дейвис
Чарлз Баркли: Блейзърс ще елиминират Лейкърс
Чарлз Баркли: Блейзърс ще елиминират Лейкърс

Легендата на НБА Чарлз Баркли отново намекна, че не е напълно уверен във възможностите на ЛеБрон Джеймс и Лос Анджелис Лейкърс. Според 57-годишния анализатор “езерняците” трябва да разчитат изцяло на звездата Антъни Дейвис за тазгодишните плейофи, а също така добави, че ЛеБрон Джеймс вече е “дъртак” и няма как да бъде лидер на отбора. Припомняме, че преди няколко дни Баркли заяви, че Портланд може да поднесе изненада и да елиминира Лейкърс, ако двата тима се срещнат в първия кръг на плейофите.

“Харесвам ЛеБрон, но всичко ще се сведе до Антъни Дейвис. Никой в НБА не може да надиграе Дейвис. Според мен той ще бъде човекът, който ще диктува дали Лейкърс ще спечелят титла или не”, сподели Баркли.

“ЛеБрон е дъртак, той трябва да играе защита, като също така няма да получи почивка, ако Лейкърс се срещнат с Клипърс. Те имат двуглаво чудовище (Ленърд и Джордж), което може да го пази. Но никой в този отбор на Клипърс не може да удържи Антъни Дейвис. Ако Лейкърс спечелят титлата, то ще е заради него”, добави сър Чарлз.

Още от Баскетбол

Виж всички