Гледай на живо

Евро 2020: Унгария - Франция 0:0

Треньорски семинар със Силвано Пранди на 1 август

Треньорски семинар със Силвано Пранди на 1 август

Треньорската комисия към БФВолейбол организира семинар с участието на Силвано Пранди. Националният селекционер ще дискутира с наставниците на българските клубове всичко по темата "Същност и съдържание на подготовката в предсъстезателния период при елитните клубове". Семинарът е на 1 август и ще стартира в 11 ч. Броят на участниците не е ограничен. Всеки, който се запише, ще стане част от лекцията.

Заради пандемията и от съображение за сигурност отново участниците ще бъдат във видео връзка. Откакто Людмил Найденов стана председател на треньорската комисия, това е вторият подобен семинар. Преди два месеца от четири континента се включиха участници за лекцията "Посрещане" на Георги Петров, треньор в руския шампион Локомотив (Новосибирск). Целта е такива срещи да станат практика и да се повишава квалификацията на родните специалисти.

Основната цел сега е опитът на Пранди, един от най-именитите корифеи във волейбола, да помогне на отборите за подготовка в екстремната ситуация, създадена от КОВИД-19. Заради пандемията първенството беше прекратено още през март.

Всички желаещи могат да участват като кликнат на следния линк:  https://us02web.zoom.us/j/84495004757?fbclid=IwAR2o6qT3chGwWwpX5tg70ObJpPQXX1yN42wvgt0CuHMClwuP3Giug66j_gw#success

Още от Волейбол

Виж всички