Актриса бременна от Иско (галерия)

Актриса бременна от Иско (галерия)

Халфът на Реал Мадрид Иско има поводи за радост не само на терена. Няколко дни след спечелването на титлата в Испания с “белия балет” той обяви, че ще става баща за четвърти път. Половинката му Сара Саламо отново е бременна. А бебето ще се появи на бял свят следващата година.

“Изглежда 2021-ва ще бъде по-добра година от предходната. Или поне се надяваме. Или поне ще бъде у дома, където ще посрещнем нов член”, написа актрисата под своя снимка с Иско в “Инстаграм”.

Красивата испанка и халфът са заедно от няколко години. Двамата вече имат едно дете - малкия Тео се роди през 2019-а. По време на карантината заради пандемията от коронавируса те празнуваха първия му рожден ден.
За Иско това ще е трето дете. Футболистът е баща и на 5-годишно момче, резултат от предишна негова връзка. Сега той се надява Сара да го дари с момиченце.
Наскоро актрисата сподели пикантни подробности от интимния им живот по време на първата им бременност. Оказа се, че халфът е стоял доста дълго без секс. Сара разкри, че по време на бременността двамата не са консумирали връзката си.
“Вярно е. Докато бях бременна, се празехме и не правехме секс”, заяви актрисата.

Още от Булевард

Виж всички