Джошуа: Коляното ми е добре, търся си спаринг партньори

Джошуа: Коляното ми е добре, търся си спаринг партньори
Антъни Джошуа: Не ми пука, че мога да загубя
Антъни Джошуа: Не ми пука, че мога да загубя

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа заяви, че вече тренира пълноценно и не усеща проблеми в коляното си. В близките седмица-две 30-годишният британец ще започне да си търси спаринг партньори, за да се подготви за битката с претендент №1 за пояса на IBF Кубрат Пулев.

“Коляното ми е толкова добре, колкото може да бъде. Тренирам пълноценно, не съм спирал да поддържам форма, дори когато имах проблеми с коляното”, сподели Джошуа пред Sky Sports. “Мога да стоя и на двата си крака, така че съм сигурен, че можем да започнем спаринги. Ще си търся спаринг партньори в следващите седмица-две, за да започнем тренировъчния лагер”, добави английският боксьор.

За момента точна дата за двубоя между Джошуа и Пулев няма. Представител на IBF съобщи в изявление, че поради настоящите обстоятелства е трудно да се определи категорична дата за срещата.

“Имайки предвид настоящите обстоятелства, трябва да сме гъвкави. Трудно е да определим категорична дата за момента. Всичко работим усилено, за да върнем нещата в бокса такива, каквито бяха, и се надяваме скоро всичко да бъде наред”, гласи изявлението.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти