Бруно: Преговаряме с трима, играем модерен футбол (видео)

Бруно: Преговаряме с трима, играем модерен футбол (видео)

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович заяви, че през новия сезон "смърфовете" отново ще се целят в призовите места. Специалистът призна, че ще разчита много на новото попълнение Георги Минчев.

"Дали имаме достатъчно футболисти, това е един труден въпрос. Ако кажа, че имаме, но утре направим тест за коронавирус и отпаднат 7-8 играчи, ще се окаже, че нямаме. Дай боже всичко да е наред. Имам информация, че тези, които са били под карантина, са здрави. Тестовете им са отрицателни, можем да продължаваме. Винаги човек си поставя по-голяма цел. През тази година ще се опитаме да играем по-добър футбол. Нашият отбор играе качествен, модерен футбол, с модерна система. Трябва да се подготвим да изглеждаме добре. Георги Минчев има качества, млад играч, залагам много на него. Имаме желание и за други нови попълнения, но засега не се знае дали ще се случат, а нямаме много време. И през новия сезон можем да играем важна роля. Играеш ли красив футбол, успехът идва", каза Акрапович.

"Чакаме отговор от още двама играчи днес или утре. Имената им са тайна, тъй като не искаме някой да ни ги вземе в последния момент. Чакаме и още един играч, който може би ще вземем. Но дори да не стане, смятам, че имам отбор с голям потенциал. Треньорът винаги иска успех. Лудогорец има предимство в подготовката заради ситуацията с коронавируса при нас. Освен това те взеха добри играчи, силен отбор са. Но аз се надявам да играем добре и се да спечелим. Двубоят е в Разград, но ние сме играли доста добри мачове там с изключение на последния, който беше преди финала за купата и направихме експерименти със състава. Сигурен съм, че сега моите футболистите ще са мотивирани да покажат качествата си и да вземат още един трофей", добави специалистът.

Още от БГ Футбол

Виж всички