Гледай на живо

Евро 2020: Белгия - Русия 2:0 /почивка/

Антов разпуска с Антовица

Антов разпуска с Антовица

Цесекари вилняха на Слънчака! Почти всички футболисти на "червените" използваха кратката почивка в първенството, за да посетят родното Черноморие. Една от най-атрактивните компании бе тази на национала Валентин Антов и защитника Божидар Чорбаджийски.

Двамата купонясваха на Слънчев бряг и Свети Влас заедно с горещите си гаджета. Тази на Вальо се казва Ивана и учудващо за футболна половинка, учи в един от най-престижните университети в света - английския Кеймбридж.

"Антов разпуска с Антовица", написа красавицата под снимка от плажа.

Гаджето на Чорбаджийски е моделът Анастасия, с която са заедно от години. Двамата вече са сгодени и се готвят скоро да станат официално семейство. Веселата компания разпускаше на плажните барове на Слънчака, кара джетове и събираше погледите на плажа.

На морето бяха голяма част и от чужденците в ЦСКА. Заедно на плажа бяха бразилците Рафаел Енрике и португалецът Тиаго, който бе довел и децата. Те също се забавляваха с каране на джет, което явно не е забранено от треньорите в ЦСКА. Бразилците Евандро и Густаво Бусато също избраха българското море за почивка със семействата. Защитникът Пламен Гълъбов почиваше с гаджето си, а кондиционният треньор Кирил Динчев се наслаждаваше на почивка на яхта.
Малко по-различен е случаят с нападателя Али Соу. Той отмаряше в Созопол с новото си гадже - зашеметяващата 19-годишна Габриела.
Почивката за цесекарите бе кратка, тъй като те вече са в София за старта на подготовката на отбора за новия сезон.

Още от Булевард

Виж всички