Бившият тим на Насиру Мохамед не го иска обратно

Бившият тим на Насиру Мохамед не го иска обратно
Левски се отървава от трансферни разочарования
Левски се отървава от трансферни разочарования

От Хекен отричат, че ще си върнат предложения им от Левски Насиру Мохамед. Ганайското крило бе закупено от шведския тим преди година, но не оправда възлаганите на него надежди. За нападателя "сините" платиха 350 000 евро, но сега го предлагат само за 100 000. В събота фланговият футболист бе на базата на Хекен и дори изгледа тренировка на тима. От клуба признаха, че са провели разговори с Насиру, но посочиха, че те не са били свързани с негово завръщане. Това заяви Мартин Еркисон, който е спортен асистент-мениджър на Хекен.

"Винаги е забавно на такива визити, той е чудесно момче. Поговорихме си, преди това също съм го правил. Мохамед просто трябваше да вземе някои писмени документи. Знаеме, че за него времената са трудни, но няма преговори", каза Ериксон пред шведските медии.
"За мен винаги е удоволствие да се видя с играчите и треньорите. Другото - грешни слухове. Трябва да се върна в София", каза Мохамед. 

Той има договор с Левски до лятото на 2022 година. При прибирането си в България Мохамед трябва да предостави PCR тест, че не е заразен с COVID-19. Ако не го стори, ще трябва да стои под карантина.

"Тема Спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти