Венци: Щастието е огромно (видео)

Венци: Щастието е огромно (видео)

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе много радостен от класирането на “белите” е Европа. Босът на тима от “Овча Купел” смята, че успехът е заслужен и закономерно тимът ще играе в международните турнири.

“Много съм щастлив за всички фенове. Щастието е огромно. Смятам, че го заслужаваме. Само с българи напред. Всички тези хора го заслужават”, бе краткия коментар на Стефанов.

"Искам да отдам заслуженото на моя приятел и колега Младен. Тази купа я посвещавам на него. Работим само с българи и искаме да имаме възможност нашите деца да се изявяват. Дано и други деца да се запалят покрай тях и да имаме по-силен национален отбор. Смятам, че занапред ще продължаваме по същия начин и други клубове ще последват нашия призив. Да минем втория кръг пък на третия каквото сабя покаже. Ще привличаме млади и перспективни момчета. Виждаме, че може и с българи. Когато са колектив се получава. Заги си пасна на мястото и Славия си намери треньор", каза по-късно Стефанов.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички