Любо: Ние си го направихме сложно - сега ще си тръгнат едни, ще дойдат други

Любо: Ние си го направихме сложно - сега ще си тръгнат едни, ще дойдат други

Наставникът на Царско село Любослав Пенев говори след победата с 2:0 над Септември (София), която остави тима на Ел Голеадор в efbet Лига.

62 Царско село - Септември 2:0
"Ние си го направихме сложно, за да стигнем до този мач. По този начин трябваше да играем в последните три мача например. Равностоен мач. Днес трябваше с 2:0 да се оттеглим на почивката, през второто полувреме малко пуснахме инициативата. Накрая вкарахме втори гол, в крайна сметка целта е постигната. Умора има - психическа, физическа. И за двата отбора, отчитаме го. Едните се борят да влязат, другите да не изпаднат. Поздравявам футболистите, така трябва да се играе всеки мач.
Пак казвам, че ние си направихме трудни нещата, но вече няма значение. Никой не иска да губи, нормално е да има нерви, нормално и разбираемо е. Не е лесно за месец-два да се променят нещата. Аз имам начин и стил на работа, това е колективен спорт, елементите са много. Доволен съм от момчетата, разбраха за какво става въпрос. Ще се разделим с едни, ще дойдат други, при всички отбори се случва тази промяна. Не мога да кажа колко големи ще са промените, не мога", каза Пенев след победата.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти