Григор Димитров си пада по 40-годишна руска красавица

Григор Димитров си пада по 40-годишна руска красавица

Откакто Григор Димитров се раздели с Никол Шерцингер през 2019 година, никой нищо не знае за личния живот на българската тенис звезда. Сега обаче се питаме дали няма нова муза в живота на 29-годишния хасковлия.

От около два месеца Григор редовно харесва снимки на 40-годишната руска красавица Виктория Боня в “Инстаграм”. Тя е много популярна в родината си и има над 7 млн. последователи в социалната мрежа. Боня е известна тв водеща и актриса и често участва в различни риалити предавания.

Любопитното е, че отскоро Виктория Боня живее в Монако, където резидент е и Димитров. В средата на юни тя се похвали, че си е купила жилище на крайбрежието в Монте Карло и е много щастлива с новата си придобивка.
Виктория Боня има богата кариера. През 2001 година тя представя Русия на конкурса за красота “Мис Земя”. През 2007 година се снима за руското издание на списание Penthouse, а през декември изгрява на корицата на Maxim. Има снимки и за Playboy. Наред с това участва в много шоу програми и риалита. Последното от тях е приключенското “Форт Боярд”, което се снима във Франция.
Шеметната блондинка има дъщеря от ирландския милионер Аликзандър Майкъл Смърфит, с когото се запознава в Москва през 2010 година. Тяхната наследница Анджелина Летиция се ражда на 17 март 2012 година. През 2017-а двойката се разделя, но Боня и Смърфит и до днес поддържат приятелски отношения и се грижат съвместно за дъщеря си.
В момента Григор се подготвя за рестарта на тенис сезона след дългата пауза, причинена от пандемията от COVID-19. Интересното е, че Виктория Боня има своя теория за разпространението на болестта и вярва, че всичко е плод на заговор, заради което си навлече доста критики в родината си.
Димитров отдавна си пада по по-зрели жени. Никол Шерцингер бе с 13 години по голяма от него, а предишната му любов Мария Шарапова “само” с 4.

Още от Булевард

Виж всички