Джокович медитира сред мистериозни пирамиди

Джокович медитира сред мистериозни пирамиди

Новак Джокович намери начин да възстанови по-бързо организма си след прекараната зараза с COVID-19. Той посети мистериозните пирамиди в Босна и Херцеговина заедно с родителите си Дияна и Сърджан.

Според местния археолог Семир Османагич, чиято теория се отрича от учените, те са на поне 30 000 години. Наскоро той предизвика широки дискусии в родината си с изказването, че престой в тунелите им помага в борбата с коронавируса.

Той обяснява теорията си с високата концентрация на отрицателни йони, които са изключително полезни за организма, помагат на тялото да се отпусне, а също и при дихателни проблеми, грип и редица други заболявания. Така например в планината има концентрация на около 5000 до 10 000 отрицателни йони, на село - от 2000 до 4000, докато в жилищата и офисите те са около 50-100. Твърди се, че при пирамидите край босненския град Високо те са между 20 000 и 40 000.
Имено заради това Джокович, който е привърженик на алтернативните методи, е взел решение за посети пирамидите именно сега. Появиха се дори снимки как той медитира.

Още от Тенис

Виж всички