Гледай на живо

Локомотив Пловдив с важна победа на стадиона на Царско село с 2:0

Бил ли е пиян Холанд? Охраната обясни случилото се (видео)

Бил ли е пиян Холанд? Охраната обясни случилото се (видео)

Най-популярният норвежки футболист в момента Ерлинг Холанд е бил отпратен от нощен клуб заради своята популярност. Както е известно, в социалните мрежи се появи видео, на което нападателят на Борусия (Дортмунд) спори с охранители на дискотека в родината си, които не му дават да влезе. Оказа се, че 19-годишният играч е празнувал рождения ден на свой приятел, но е бил помолен да си тръгне. Ето какво разказа шефът на охраната на въпросното заведение:

“Не, Ерлинг не беше пиян - обясни Кристофър Несхайм пред “Билд”. - Останалите посетители в клуба постоянно се струпваха около него, искайки да се снимат и да разменят няколко думи. Заради ограниченията във връзка с коронавируса обаче това не беше добра идея. В един момент всички се бяха скупчили около Холанд, заради което го помолихме да излезе навън. Той ни разбра и оказа съдействие.”

В същото време бащата на футболиста се пошегува със сина си, като сподели въпросното видео и написа: “Хайде Ерлинг, връщай се на работа. Нощният живот не е за теб”.
Преди това самият нападател публикува снимка как реже дърва с татко си.

Още от Булевард

Виж всички