Мартин Христов: Нямаше кой да спре Черно море за баража, ако бяхме в пълен състав

Мартин Христов: Нямаше кой да спре Черно море за баража, ако бяхме в пълен състав

Наставникът на Черно море Мартин Христов беше доволен от представянето на тима в днешния мач с Ботев (Пловдив). "Моряците" които играха с много юноши в състава си заради положителните проби на COVID-19 в представителния тим, загубиха от "канарчетата" с 0:1 и пропуснаха възможност да играят бараж за Лига Европа.

"Съжаляваме, че не успяхме да зарадваме треньорския щаб, футболистите и феновете пред телевизорите. Знаете кой е старши треньор на отбора. Избрахме тактика, при която имахме положение на Курьор. Ако там беше паднал гол, мачът отиваше в друга посока. При 1:0 успяхме да се вдигнем с не знам колко дебютанти. Имахме още две чисти положения на Курьор. За съжаление, едното го изчистиха от голлинията. Нямаше как да тръгнем да се надиграваме".

"Имахме положения. Прибързваме да разиграваме топката, вместо да я задържим. Радващото е, че успяхме да приберем отбора на Ботев. Реално сме с трима от мъжкия отбор. Няма какво повече да искаме. Имахме някаква идея. Играхме в схема 5-4-1. Не си спомням много намеси на Миодраг. Напълно вярвам, че ако старши треньорът е на пейката с неговия щаб и всички футболисти, нямаше кой да ги спре за този бараж. Ако и днес бяхме в състава срещу Арда, пак щяхме да вземем мача. Не е лесно да замениш нападател като Иса".
СНИМКА: chernomorepfc.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти