Напрежението срещу Георги Самуилов се покачва

Напрежението срещу Георги Самуилов се покачва

Интересни дни предстоят за Ботев (Пловдив) и неговите фенове. Докато в отбора се готвят за важния мач с Черно море, който може да им даде шанс за плейоф за място в европесйките турнири, напрежението между бултрасите и благодетеля на отбора Георги Самуилов се покачва все повече. Че Самуилов е недолюбван от голяма част от "жълто-черните" фенове, е всеизвестен факт, а сякаш всичко започна с един изгубен финал от Локомотив (Пловдив) преди година.

Тогава босът реши да уволни любимеца на "жълто-черната" публика Николай Киров, изтъквайки, че Ботев е изпратил две нулеви години. Нещо повече - напрежението се покачи след успехите на градския съперник Локомотив и лакатушенето на Ботев. Във форумите на "канарчетата" ясно се вижда раздразнението им от управлението на Георги Самуилов и Ангел Палийски и дори вече е планиран протест именно по този повод.
Пряко финансовият благодетел на Ботев е обвиняван за слабото представяне на отбора и скандалите около тима, както и някои необмислени действия като назначаването на чуждестранен треньор, който се провали ужасяващо откъм резултати и селекция.
Към обвиненията срещу Самуилов се прибавя и все още несъстоялото се завършване на "Колежа", който трябваше да носи името "Инса Арена".
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички