Тони Здравков: Бях бесен, след като разбрах за идеята на Царско село

Тони Здравков: Бях бесен, след като разбрах за идеята на Царско село

Старши треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравков изрази радостта си от победата на неговия тим над отбора на Царско село. Врачани се наложиха с категоричното 3:0, като по този начин си осигуриха оставането в елита и през догодина.

71 Царско село - Ботев Вр
"Поздравявам всички фенове, които ни подкрепят навсякъде. Искам да поздравя и футболистите, за невероятния им труд през тези 6 месеца. Те се справиха перфектно. Поздравявам и целия ни щаб. Смятам, че бяхме по-добри от Царско село във всички компоненти и ги надиграхме. Ние нямаме в нашия отбор звезди, имаме добри и трудещи се футболисти. Който получи мястото си в отбора, не трябва да го изпусне. Когато малко мотивацията е напуснала един футболист, той трябва да седне на пейката.
Съжалявам, че телефонът ми не е тук, да видите какво съобщение пуснах на играчите, след като разбрахме за идеята на Царско село. Бях бесен, защото ние сме изрядни във всяко едно отношение. Първото, което е, за да надградим трябва да вземем футболисти, които да вдигнат нивото на отбора още. Тепърва ще се говори с клубовете, в които играят преотстъпени наши играчи. Знаем, че няма да ни е лесно, защото моментът е тежък. Нашият клуб не разполага с огромен бюджет, но е напълно коректен с играчите и те няма как да бъдат излъгани".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти