Петков доволен от сезона на Етър, обяви две нови попълнения

Петков доволен от сезона на Етър, обяви две нови попълнения
Наставникът на Етър Петко Петков обяви, след поражението с 0:1 от Ботев Пд, че болярите са изпълнили основната цел да останат в групата. Освен това треньорът на виолетовите разкри първите две попълнения за следващия сезон. Това са Пламен Крачунов и Христофор Хубчев.

"Не успяхме да вкараме - това беше причината за загубата. Ботев нямаше много ситуации за гол, но успяха да отбележат.
 
Физически не сме подготвени добре, това се вижда с просто око. След възобновяването на сезона получихме и доста мускулни травми и затова смятам, че взехме  максимума от нашите моментни възможности.
 
Не искам да коментирам съдийството, не ме питайте за картоните.
 
Изпълнихме основната си цел, за нас това беше важно. Надявам се нещата в клуба да се развиват положително както в организационно, така и във финансово отношение.
 
Преотстъпените играчи ще се завърнат в клубовете си и ние трябва да мислим за техни заместници. Засега сигурен е Пламен Крачунов, подготовка ще започне и Христофор Хубчев, който е възстановен след операция на коляното.
 
Имам договор с клуба за още една година и няма причина да напускам. Прекалено много говорим на тема финанси за Етър, а положението е трудно за цяла България", заяви Петков.

Още от БГ Футбол

Виж всички