Гледай на живо

БФ ПО ДЖУДО НАГРАДИ ИВАЙЛО ИВАНОВ ЗА СПЕЧЕЛЕНИЯ СРЕБЪРЕН МЕДАЛ ОТ ГОЛЕМИЯ ШЛЕМ В БАКУ

Хървати, свързани с Лестър, опитали да провалят трансфера на Филип Кръстев

Хървати, свързани с Лестър, опитали да провалят трансфера на Филип Кръстев
Филип Кръстев: Силно се надявам да успея да участвам в отбор, който да прослави България
Филип Кръстев: Силно се надявам да успея да участвам в отбор, който да прослави България

Отборът на Лестър, представляван от хърватска група, се е опитал да провали трансфера на Филип Кръстев в Ломел. Това заяви агентът Петьо Костадинов по време на пространна пресконференция днес. Мениджърът разказа неговата версия за протичането на преминаването на младока в сателита на Манчестър Сити.

“На 7 май Стефан Орманджиев ми даде сигнал, че ще ми звъннат от Манчестър Сити, за да се започнат разговори за трансфер на Филип Кръстев. На 9 май ми звъннаха и аз поисках пълномощие за ексклузивитет от играча. Ние не можем да предвидим докога ще бъде активен трансферният прозорец. Затова не искахме да лимитираме във времето. В него има клауза, че се декларира, че няма друг агент и не е оторизирал друг представител за клуба. Подписахме го на капака на автомобила ми. Аз попитах Филип дали иска това или са само нашите амбиции. Мога да се закълна във внуците си”, каза Костадинов.

“Аз входящи трансфери в България съм правил само веднъж за последните 20 години. В България няма играч, който да ми е плащал. Помагам на страшно много момчета. Хората опериращи за Лестър се опитаха да торпилират сделката. Една хърватска група се опита да срине всичко. Сделката беше пред провал. Аз трябваше да натисна паник бутона”, обясни още Костадинов.

“Още тази година Ломел ще започне активно селектиране, за да се изкачи клубът в горната група и да се сложи натиск върху младите играчи, които ще бъдат там. Договорът по стратегия е милионерски. Присъствието в Ломел е да влезе в стратегията и методиката. Манчестър Сити е много висока топка. На 9 юни получих предложението, аз категорично отказах преговорите да се водят от друг, защото това не е група, с която да се подиграва. Аз реших да направя пряка линия, за да се комуникира директно с Филип”, заяви още Костадинов.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти