Промени в ДЮШ на Берое

Промени в ДЮШ на Берое

От новия сезон в Академията на футболен клуб Берое ще настъпят няколко промени в треньорското ръководство на отборите в отделните възрастови групи.

Тимът, който ще представя школата в Елитната група до 19 години, ще бъде воден от Атанас Рибарски, а негов помощник ще бъде Трифон Панев. В състава му ще бъдат играчи, родени 2002 и 2003 г. Другите два състава в Елитните групи - Берое 2004 (Елитна до 17 г.) и Берое 2006 (Елитна до 15 г.) ще бъдат водени съответно от Слави Жеков с помощник Павел Димов и Виктор Димитров с помощник Боян Стоянов.

С отбора на Берое 2005 от сезон 2020/2021 ще работи Боян Стоянов. Начело на Берое 2007 ще продължи да бъде Данаил Желязков, а на Берое 2008 ще бъде отново Павел Димов.

При най-малките няма промени. Берое 2009 и Берое 2010 остават с треньорите си от този сезон - съответно Венелин Сивриев и Дончо Атанасов. Берое 2011 отново ще бъде воден от Трифон Панев, а начело на Берое 2012 е Стефан Динев, а Берое 2013 са поверени на Веселин Пенев.
Три са новите имена в школата за този сезон.

Виктор Димитров, който ще води отбора до 15 години, бе помощник-треньор в Царско село, а освен това беше наставник и на юношите до 15 и до 16 години в столичния клуб.

Бившият капитан на Берое Веселин Пенев се завръща клуба, след като бе помощник-треньор в Миньор (Раднево). Освен треньор на най-малките в школата, той ще бъде и кондиционен треньор на отборите до 17 и до 19 години.

Третото ново лице е отново бивш играч на Берое - Мирослав Радев, който ще отговаря за вратарите. Досега той работеше в Ботев (Гълъбово).

Освен него, треньор на вратарите ще бъде още Даниел Бакърджиев, а кондиционен треньор остава Мирослав Тенев.

Главен скаут на ДЮШ е Борис Киров.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти