Моуриньо: Нямаме нужда от много инвестиции

Моуриньо: Нямаме нужда от много инвестиции

Тотнъм не се нуждае от много инвестиции, сигурен е мениджърът на английския клуб Жозе Моуриньо. "Шпорите" бяха част Шампионската лига в предишните четири години, като миналия сезон достигнаха и до финала в най-престижния клубен турнир, но загубиха с 0:2 от Ливърпул в Мадрид.

"Това е лесно да бъде разбрано и лесно да бъде прието. Двете добри неща са, че президентът Даниел Леви иска същото, което искам и аз. Самият той иска всичко това, което желаят и феновете - да печелим мачове и трофеи. Това е нещо отлично. Второто добро нещо е, че ние не се нуждаем от много подобрения. Нямаме нужда от много играчи и инвестиции. Това е профилът на нашия клуб. С или без Ковид-19, с или без участие в Шампионската лига, определено ще успеем да подобрим състава ни. Искаме точно това", категоричен е португалският специалист.

Той разкри, че клубното ръководство на Тотнъм иска Ерик Дайър да подпише нов договор. "Надявам се да намерят общ език и да има разбирателство. Ерик вече ми каза, че е повече от щастлив тук. Сигурен съм, че водя отбора в правилната посока", добави Жозе Моуриньо.
В четвъртък Тотнъм играе като гост срещу Шефилд Юнайтед.

Още от Футбол свят

Виж всички