Пейчев триумфира в турнир на НТЛ край морето

Пейчев триумфира в турнир на НТЛ край морето

Морето дружелюбно посрещна тенисистите от НТЛ. Лигата, провеждаща се с голямата помощ на Спиди, акостира на кортовете в ТК "Санта Марина", Созопол. И участниците си бяха приготвили бански и плажнимасла, готови да приемат слънчев загар на морския бряг. Но играта бе толкова интригуваща, а оспорваните и с висока доза майсторство срещи се редуваха една след друга, че за плаж не остана време чак доприключването на турнира. 

Подновиха се и стари съперничества. Отново на финал играха Пейчо Пейчев и Антон Марков, които и до ден днешен държат рекорда за най-продължителен мач в Лигата, поставен 2016 година. По-добра концентрация при важните моменти в срещата показа Пейчев и заслужено спечели двубоя. При младите постоянство в играта показва Милен Димитров. В изключителен полуфинал, който бе наслада за зрителите, той успя да преодоле Росен Марков, а на финала и Тодор Митев. Малък реванш за Росен бе спечелването на финал двойки, заедно с Матс Налсен. 

Участниците ще запомнят турнира и с прекрасното тенис парти в събота вечер. Някои от тях си тръгнаха с награди от проведената томбола, като черешката на вечерта бе разиграната тенис ракета по избор. Задругите остана доброто настроение и положителни емоции. Лигата продължава на 11 и 12 юли в Добрич, на кортовета на новия тенис комплекс в града – ТК "Добруджа".

Още от Тенис

Виж всички