Клуб от efbet Лига спира да тренира от утре

Клуб от efbet Лига спира да тренира от утре

Наставникът на Дунав Людмил Киров беше доста афектиран след поражението с 1:3 от Ботев (Враца). По думите на специалиста "драконите" са пред разпадане, а от утре прекратяват тренировъчния процес, докато не получат всичките си дължими възнаграждения.

"Ботев (Враца) бяха по-добрият отбор и заслужиха трите точки. Този мач изобщо не го бяхме започвали. Позволявахме всичко да им се получава. Все едно играхме срещу Барселона. Тежко се говори в този момент. Не съм човек, който се оплаква".

"Футболистите са обезверени и лъгани през последните 10 месеца. За тях няма празник. Спрени са им телефоните, изгонени са от квартирите. Има виновни хора за това нещо. Това не е футбол, което играем ние. Заблудихме се в предния мач с Арда. Трябваше да има плащания миналата седмица. Това вече е несериозно. Нашият клуб все едно е Реал Мадрид или Манчестър Сити. Не съм виждал толкова дълго прехвърляне на акциите".
"Никой не го интересува, че идват важни мачове. Мен ме интересува отборът. Най-вероятно няма да се стигне до тези мачове. Никой не се интересува от отбора от десет месеца назад. Утре тренировъчният процес приключва, докато не се изплатят възнагражденията им".
"Да влезе някой в съблекалнята и да каже дали ще има отбор, или няма да има. Това е безобразие и подигравка".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти