Футболни съпруги се страхуват от Ребека Варди

Футболни съпруги се страхуват от Ребека Варди

Носят се слухове, че приятелите на футболната съпруга на Колийн Рууни започват да се притесняват от близостта си с Ребека Варди, тъй като според тях от половинката на футболиста на Лестър Джейми Варди може да изтече лична информация за тях.

Това се случва на фона на предстоящото съдебно дело за 1 милион, в което 34-годишната Колийн, обвинява 38-годишната Ребека, че е продавала лична информация в пресата. Именно този скандал предизвика страха на куп футболни съпруги.

Таблоидът „The Sun” съобщава, че дамите, включително годеницата на капитана на Манчестър Юнайтед Хари Магуайер - 26-годишната Фърн Хокинс и половинката на Дели Али Руби Мей са изразили притесненията си за Ребека в група в „WhatsApp”.

В публикацията се казва, че след като Колийн публично обвини Ребека, че е споделяла истории за нея през октомври, други футболни половинки се притесняват, че е възможно да изтече информация и за тях.

След като съпругата на бившия английски национал Уейн Рууни – Колийн разпали скандал миналата година, голяма част от футболните половинки са прекратили отношенията си с Ребека Варди.

Още от Булевард

Виж всички