Малком: Близо сме до титлата, но няма да се отпуснем

Малком: Близо сме до титлата, но няма да се отпуснем

Крилото на Зенит Малком показа отлична форма след подновяването на сезона в Русия. Бившият футболист на Барселона отбеляза два гола при разгромния успех с 4:0 над ЦСКА (Москва), който още повече доближи питерци до титлата.

"Още не сме шампиони. Искаме да спечелим всички мачове до края. Жалко е, че стадионът ни ще е запълнен само на 10% от капацитета си, но те ще ни покрепят всеотдайно. Не можем да си позволим да се отпускаме. Никой няма намерение да празнува предсрочно", заяви Малком. 

"Мога да играя и много по-добре. Липсва ми игрови ритъм след тримесечнто прекъсване, но знам, че с всеки следващ мач ще се подобрявам. Срещу ЦСКА не беше толкова лесно, колкото показва резултатът. Домакините бяха лишени от подкрепата на феновете си, което беше в наш плюс. Представихме се на ниво и използвахме положенията си. Дано продължим в същия дух", сподели бразилецът.
"Отпразнувах един от головете си с традиционния жест на Артьом Дзюба, защото исках да му благодаря. Той можеше и сам да се разпише, но ми подаде", обясни Малком.

Още от Футбол свят

Виж всички