Георги Тодоров: Искам да атакуваме от първата минута, вкарат ли ни гол, всичко свършва (видео)

Георги Тодоров: Искам да атакуваме от първата минута, вкарат ли ни гол, всичко свършва (видео)

Наставникът на Левски Георги Тодоров говори преди утрешния реванш от полуфиналите за Купата на България срещу Локомотив (Пловдив). Специалистът е на мнение, че “сините” трябва да атакуват от началото на мача, тъй като нямат друг вариант. От друга страна, ако допуснат попадение във вратата си, е много вероятно това да се окаже фатално за крайния изход на битката.

"Тренировката ще закъснее, защото тестваме играчите за коронавирус. Всички футболисти са здрави и не виждам някой да има проблем. Не мога да кажа играчите, че са възстановени за толкова кратко време, но се надявам да са готови за утрешния мач. В предния двубой ни бе трудно да издържим до 90-а минута. Ще ползваме и по-свежи хора утре. Важно е как ще започнем мача. Ако започнем, както с ЦСКА, доста трудно ще е. Искаме да започнем агресивно и да вкараме ранен гол. Трябва да се прояви много характер и воля. Ако бяхме загубили мача с ЦСКА, щеше да бъде катастрофално от психологическа гледна точка. Ние няма какво да правим освен да играем атакуващо и да търсим голове и да не допускаме такива. Ако допуснем, много вероятно е всичко да свърши. Локомотив са един от малкото отбори, които играят футбол. Ако им се даде самочувствие, става много трудно. Те имат много добри изпълнители", каза Тодоров.
21 Пресконференция на Георги Тодоров
Наставникът също заяви, че няколко от футболистите, които са с изтичащи договори няма да доиграят последните мачове. На 2 юли си тръгват вратарят Милан Миятович, Хали Тиам и Дени Алар.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички